Съжалявам, разкайвам се. Съболезнования изказвам, наистина съжалявам, не съм искал. Съжалявам,

...
Съжалявам, разкайвам се. Съболезнования изказвам, наистина съжалявам, не съм искал. Съжалявам,
Коментари Харесай

Адриан, който сгази Ани и Явор на бул. Сливница: Съжалявам, разкайвам се

Съжалявам, покайвам се. Съболезнования изричам, в действителност скърбя, не съм желал. Съжалявам, че лиших нещо толкоз скъпо, в действителност се разкайвам за това, което стана. Като се върна в това, което се случи, то беше като жив призрачен сън. Не желая да се връщам там, само че това, което си припомням, е, че не видях никой преди конфликта и всичко изведнъж се случи. Това заяви Адриан Антонов, който преди няколко месеца умъртви при злополука на столичния бул. „ Сливница “ двама млади, предаде bTV.

Той е пуснат на независимост с мярка " подписка ", оповестиха от Софийския градски съд. Това е станало на 4 юли, а съдът е изменил мярката му, тъй като младежът е упрекнат за закононарушение по несъобразителност, за което по закон не може да бъде арестуван за повече от два месеца.

Адвокат Димитър Марковски изясни за какво Адриан е на независимост.

„ Приближи съвсем оптималният период, който той по закон може да бъде арестуван. Така че претекстовете на съда бяха еднопосочни. Отделно от това прокуратурата не стачкува неговото освобождение, което в тази обстановка беше безусловно юридически обикновено. Законът е приел, че това е допустимо за оптималния период на задържане. Това значи, че става въпрос за един закономерен правосъден акт “, разясни той.

Марковски разяснява и използването на алкохол от пешеходците, което е част от делото.

„ Според мен това въздейства върху събитията от въпросната вечер. Юридическото отражение по този въпрос е обвързвано с това, че всеки пешеходец, който използва алкохол - това се отразява на неговата съгласуваност, на неговите качества да възприема. Аз не споделям, че те са отговорни, споделям друго. Казвам, че постоянно законодателят взима под внимание и държанието на пешеходците, които са участници в придвижването “, съобщи Марковски.

Шофьорът е карал с 50 км в час над допустимото, а починалите младежи са пресичали на пешеходна пътека. Именно за нея юрист Марковски разяснява, че постоянно всеки пешеходец би трябвало да се огледа за пътната конюнктура.

„ Тя не е негово безусловно право (пешеходната пътека - бел. ред.) “, сподели той. 

На мястото на злополуката и тази заран има събрани хора, които живеят в квартала. Те упорстват за правдивост по случая с Ани и Явор. Представиха и данни по какъв начин кола е предходна измежду бял ден в града със 167 км в час. 

На 1 септември се провежда и нов народен митинг пред Народното събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР